Alicia Miyares Fernández, Alicia Moffet, Alicia Molik

Alicia Miyares Fernández:

Alicia Miyares Fernández španjolska je filozofkinja, feministkinja, istraživačica i aktivistica za ženska prava. Bila je glasnogovornica nekoliko feminističkih organizacija, uključujući unajmljivanje maternice No Somos Vasijas i Recav. Sudjelovala je u naporima da se abortus održi zakonitim, pišući happen za Tren de los angeles Libertad 2014. godine. Miyares Fernández bila je aliciamiyares.com aktivna u zagovaranju feminističkih ciljeva uoči općih izbora u Španjolskoj 2019. godine. Alicia Moffet:

Alicia Moffet je kanadska pjevačica koja je pobijedila u sezoni The Next Star 2013. godine. Objavila je niz singlova i nastupila u francusko-kanadskoj verziji The Voicea 2015. godine. Alicia Molik:

Alicia Molik australska je bivša profesionalna tenisačica. Dostigla je visoku ljestvicu pojedinačno u karijeri na eight. mjestu i osvojila brončanu medalju za Australiju na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine uznemirivši tada svjetsku brojku 3 i vladajući prvakinju Otvorenog prvenstva Francuske Anastasiju Myskinu. Molik je zauzeo 6. mjesto na ljestvici parova i osvojio Grand Slam naslove na Australian Openu 2005. i French Open 2007. zajedno sa Svetlanom Kuznetsovom i Marom Santangelo. Pobijedila je na Zurich Openu 2004., pobijedivši u finalu Mariju Šarapovu, i stigla do finala Wimbledona 2004., US Opena i Wimbledona 2007. mješovitih parova, kao i četvrtfinala turnira Australian Opena pojedinačno 2005. godine. Statistika karijere Alicia Molik:

Ovo je popis glavnih statistika karijere profesionalne australske tenisačice Alicije Molik.Popis likova iz Opće bolnice:

Ovo je popis likova koji su se pojavili ili su spomenuti u američkoj općoj bolnici ABC sapunica.Alicia Montoya:

Alicia Montoya bila je meksička glumica, kći legendarne scenske glumice Marije Tereze Montoya.Alicia Moore:

Alicia Moore bila je britanska romanopisac. Bila je kći duhovnika Thomasa Radforda (1748.-1816.) I Elizabeth (Gunning) Radford.Alicia Moreau de Justo:

Alicia Moreau de Justo bila je argentinska liječnica, političarka, pacifistica i aktivistica za ljudska prava. Bila je vodeća figura u feminizmu i socijalizmu u Argentini. Od početka 20. stoljeća uključila se u javne zahtjeve za otvaranje prava za žene. 1902. godine, zajedno s kolegama aktivistima, osnovala je Feministički socijalistički centar Argentine i Ženski radnički sindikat Argentine. Alicia Moreda:

Alicia Moreda Tuya , bila je glumica sapunice, komičarka i pionirka u televizijskoj industriji Portorika. Alicia Morel:

Alicia Morel Chaigneau bila je čileanska spisateljica, romanopiska, pripovjedačica, pjesnikinja i esejistica najpoznatija po radu na polju dječje književnosti i kazališta za djecu i lutke. Alicia Morel:

Alicia Morel Chaigneau bila je čileanska spisateljica, romanopiska, pripovjedačica, pjesnikinja i esejistica najpoznatija po radu na polju dječje književnosti i kazališta za djecu i lutke. Alicia Morton:

Alicia Morton američka je bivša glumica, pjevačica, plesačica, učiteljica drame i veterinarska tehničarka. Najpoznatija je po ulozi Annie Bennett-Warbucks u Annie . Ovo je bio prvi remake Annie .Alicia Munnell:

Alicia Haydock Munnell američka je ekonomistica, profesorica upravnih znanosti Peter F. Drucker na Carroll School of Carroll u Boston Collegeu. Školovala se na Wellesley Collegeu, sveučilištu Boston i Sveučilištu Harvard, Munnell je provela 20 godina kao ekonomistica u Federalnoj banci banaka u Bostonu, gdje je istraživala bogatstvo, štednju i mirovinu među američkim radnicima. Bila je u administraciji Billa Clintona kao pomoćnica tajnika Riznice za ekonomsku politiku i kao članica Vijeća ekonomskih savjetnika. Od 1997. profesorica je na Boston Collegeu i direktorica Centra za istraživanje umirovljenja, gdje piše o politici mirovinskih prihoda. Alicia Munroe:

Alicia Munroe izmišljeni je lik iz BBC-jeve medicinske drame Casualty , koju glumi Chelsea Halfpenny. Prvi se positioned pojavljuje u seriji trideset epizoda “Kolijevka do groba”, emitiranoj 19. rujna 2015. Lik je predstavljen kao liječnik F2 za priču o maltretiranju na radnom mjestu s matičarkom Lily Chao, pojavljujući se u osam epizoda. Alicia je okarakterizirana kao bistra, pjenušava i naporna, zbog čega djeluje naivno. Unatoč tome, Alicia je briljantna liječnica koja uvijek učini više nego što je prihvatljivo za njezine pacijente. Alicia u prošlosti navodi da je odrasla u Newcastleu gdje je pohađala medicinski fakultet, ali nedavno se preselila u Holby. Alicia Myers:

Alicia Myers američka je R&B glazbenica. Započevši svoju glazbenu karijeru s bendom Al Hudson & the Soul Partners, koji je kasnije evoluirao u One Way, Myers je početkom osamdesetih nastavio umjereno uspješnu solo karijeru, postižući hitove poput “Želim ti zahvaliti”, “Don ‘ t Zaustavite ono što radite “i„ Najbolje dobivate od mene “.Alicia Nafé:

Alicia Nafé argentinska je operna mezzosopranica, koja je izvodila vodeće dionice na međunarodnim opernim kućama i festivalima. Poznata je po tome što je pjevala naslovnu ulogu u Bizeovoj Carmen .Alicia Napoleon:

Alicia Napoleon Espinosa američka je profesionalna boksačica koja je držala WBA naslov u ženskoj first rate srednjoj kategoriji od 2018. do siječnja 2020. Od rujna 2020. godine The Ring i BoxRec svrstavaju je na treće mjesto na svijetu u kategoriji aktivnih ženskih tremendous srednje kategorije.Alicia Nash:

Alicia Esther Nash bila je salvadoransko-američka fizičarka. Supruga matematičara Johna Forbesa Nasha, mlađeg, bila je zagovornica mentalnog zdravlja, koja se odrekla svojih profesionalnih težnji da podrži supruga i sina koji su oboje imali dijagnozu šizofrenije.Alicia Navas:

Alicia Esperanza Navas Villanueva gvatemalski je umirovljeni nogometaš koji je igrao kao vratar. Članica je ženske reprezentacije Gvatemale.Popis likova Ryan’s Hope:

Ovo je popis likova koji se pojavljuju u ABC sapunici Ryan’s Hope od 1975. do 1989. godine.Alicia Nitecki:

Alicia Nitecki / ni’tetski /, američka je autorica i profesorica engleske književnosti na Sveučilištu Bentley, Waltham, Massachusetts Alicia O’Shea Petersen:

Alicia Teresa Jane O’Shea Petersen bila je tasmanska sufraginja i socijalna reformatorica.Najbolje godine:

Najbolje godine kanadska je dramska televizijska serija koju je stvorio producent i scenarist filma Degrassi: Sljedeća generacija , Aaron Martin. Prva sezona emitirana je na kanalu Global u Kanadi i na Nogginovom tinejdžerskom bloku, The N, u Sjedinjenim Državama. Druga sezona prikazana je u Sjedinjenim Državama na The N i u Kanadi na E !, sekundarnoj mreži CanWesta. Alicia Ogoms:

Alicia Ogoms je kanadska odbojkašica. Bila je dio ženske odbojkaške reprezentacije Kanade, a sudjelovala je na Svjetskom Grand prixu FIVB odbojke za žene 2017. i FIVB Svjetskom prvenstvu odbojke za žene 2018. Igrala je za Sveučilište Južne Kalifornije. Alicia Olatuja:

Alicia Olatuja je mezzosopran i diplomirala je na Glazbenoj školi Manhattan. Profesionalno je debitirala kao Sacagawea u Operi Memphis te u Carnegie Hallu, UVA i Kennedy Center. Pjeva s zborom Brooklyn Tabernacle od 2007. Diplomirala je na Glazbenoj školi Sveučilišta Missouri u Columbiji u Missouriju.Alicia Ortuño:

Alicia Ortuño bivša je profesionalna tenisačica iz Španjolske. Od 1990. do 2001. osvojila je 30 naslova na ITF ženskom krugu, jedan naslov u parovima na WTA krugu i pojavila se na šest Grand Slam turnira.Alicia Ortuño:

Alicia Ortuño bivša je profesionalna tenisačica iz Španjolske. Od 1990. do 2001. osvojila je 30 naslova na ITF ženskom krugu, jedan naslov u parovima na WTA krugu i pojavila se na šest Grand Slam turnira.Alicia Oshlack:

Alicia Yinema Kate Nungarai Oshlack australska je bioinformatičarka i suvoditeljica je računalne biologije u Centru za rak Peter MacCallum u Melbourneu u državi Victoria, Australija. Najpoznatija je po svom radu na razvoju metoda za analizu podataka transkriptoma kao mjere ekspresije gena. Karakterizirala je ulogu ekspresije gena u evoluciji čovjeka usporedbama ljudi, čimpanza, orangutana i rezus makaka, te surađuje u analizi podataka kako bi poboljšala upotrebu kliničkog sekvenciranja uzoraka RNA pomoću RNAseq za dijagnozu bolesti ljudi. Alicia Ostriker: